NL - Informatie

Welcome at SteengoedNL

Welkom bij SteengoedNl, een online Lego verkoper gespecialiseerd in nieuwe en gebrukte onderdelen maar ook complete sets en poppetjes! Kijk eens rond en zoek bovenin naar je missende onderdeel. Zoek het nummer van het onderdeel op achterin je instructieboekje en kies daarna de kleur. Ben je nieuw op een website als Bricklink of Brickowl? Graag vertellen we je in het kort wat handige punten;

- Light Gray, Dark Gray, Brown en Pink zijn oude kleuren, deze zijn in 2001 vervangen door Medium Stone Gray, Dark Stone Gray, Reddish Brown en Bright Pink.

- De beschrijvingen en kopjes zijn allemaal in het Engels. Omdat wij zijn aangesloten bij dit flatform is het niet mogelijk dit te vertalen. Google Translate werkt erg handig en gebruiken wij ook nog soms ;) Wel is het mogelijk om zoveel mogelijk te vertalen door rechts bovenin je taal te veranderen.

- LEGO Gear zijn sleutelhangers, rugzakken, pennen, knuffels etc.

- LEGO Minibuilds zijn onderdelen die zijn samengesteld uit andere onderdelen, denk aan een krokodil waarvan de staart maar ook de kop een apart onderdeel zijn.

- Geen resultaten bij het zoeken naar een bepaald onderdeel of meer van een bepaald onderdeel nodig? Wij kunnen ieder onderdeel regelen en meestal ook in grote aantallen! Vraag ons voor een vrijblijvende offerte!

Click here for English

Kwaliteit van de onderdelen

Alle onderdelen komen uit een rookvrij huis en worden stofvrij opgeslagen. Daarnaast worden alle onderdelen schoongemaakt voordat ze worden opgeslagen. De nieuwe onderdelen komen uit nieuw gekochte Lego sets of zijn rechtstreeks bij Lego ingekocht. Gebruikte onderdelen hebben allemaal als conditie 'used good' wat hun conditie ook mag zijn. Gelieve altijd de beschrijving te lezen voor eventeule opmerkingen over het onderdeel. Bij geen beschrijving is het onderdeel is goede staat verkerend.

Verpakking

 

Wij verpakken je bestelling zeer zorgvuldig. Dit doen wij door milieuvriendelijke enveloppen te gebruiken en dozen altijd te hergebruiken (enveloppen altijd nieuw!) en onderdelen die makkelijk beschadigen (zoals glazen) en kleine onderdelen (handjes) worden apart verpakt in gripzakjes. Het herbruiken van dozen doen wij niet voor het geld maar omdat dit milieuvriendelijk is!

Problemen en terugsturen

 

Onderdeel kwijt uit een bij ons besteld set? Stuur dan een mailtje naar ons met je ordernumber en dan proberen we er samen uit de komen. Heb je iets besteld wat je niet meer hoeft? Dit kan je naar ons terugsturen. Je zal de verzendkosten voor je eigen rekening moet nemen en 30% van de waarde van het pakket (exclusief verzending) is een compensatie voor ons werk. 

Betaling

 

Personen uit Nederland kunnen alleen betalen via IBAN. Personen uit België hebben wel de optie om met PayPal te betalen maar zij hebben in verhouding duurdere verzendkosten omdat de PayPal-kosten daarin verwerkt zitten.

Verzending

 

Heb je veel sets in je winkelwagentje en wil je weten of de verzendkosten lager kunnen of heb je een onderdeel dat als pakket wordt berekend maar makkelijk in een envelop kan? Vraag dan om een shipping quote. Kies voor 'request a quote'.

*NIEUW* Voor personen uit Nederland en België is het naast PostNL en DHL ook mogelijk om je pakket op te halen in Nieuw-Lekkerland. Kijk op www.schoenmodeanneke.nl voor de openingstijden. Het is hier mogelijk om zowel contant te betalen als te pinnen.

Questions? / vragen?

 

Toch nog vragen? Je kan ons whatsappen op 0683970784, berichten via Brickowl, dm'en via Instagram @steengoedlego), berichten via Facebook (@steengoednl) of stuur een mail naar info@steengoednl.nl. Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden.

 

 

Last Updated: 30 Oct 2018